Ever tried this…#1

ever tried this logo

Ik had weer een klein geniaal ideetje. Ik heb de ever tried this tag verzonnen voor van alles dat raar is om te proberen of gewoon interessant. Ik heb er meteen een leuk logotje bij in elkaar geflanst. Wat vinden jullie ervan? 

Mascarpone?

De ever tried this voor vandaag gaat over een rare eet combinatie met mascarpone. HAVE YOU EVER TRIED A PIZZA WITH MASCARPONE? Ja ik weet dat het raar klinkt maar het is echt heerlijk. Ik zal jullie een klein verhaaltje vertellen hoe ik op deze malle combinatie gekomen ben.

Lang geleden was er eens een Birgitt en die hielt heel erg van kaas. Als ze pizza at, at ze graag quatro fromagi. Ze ging met haar familie lekker eten in de dichtbijzijne La Place. Iedereen kent het daar door hun heerlijke broodjes. Klaarblijkelijk hebben ze daar ook verrukkelijke deegbodems met tomatensaus en ook nog eens met VIER verschillende kaassoorten. Dus daar stond Birgitt te wachten tot haar pizza uit de oven sprong. Toen ze zag dat de pizza man de schep pakte prikkelde dat haar zintuigen. Ze had honger. Vraagt die man oppeens wil je nog een beetje … erop. Birgitt zei maar snel ja want ze had wel zo een scheurende honger. Al wist ze niet wat de pizza man op haar pizza kwakte vond ze het toch heerlijk. Keren erop koos ze er weer voor quatro fromagi . Maar wat was het nou?

Het witte romige goedje dat ze op de pizza deden was dus mascarpone. Dit staat voornamelijk bekend als het zuivelproduct uit tiramisu maar je kan het dus ook voor andere gerechten gebruiken. De combinatie Roquefort- mascarpone is echt heerlijk. De mascarpone zorgt ervoor dat de Roquefort minder scherp is en de heerlijke smeltende tectuur van de mascarpone maakt het af.

Dus have you ever tried a pizza with mascarpone?

Liefs Birgitt

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s