Medicatie complicatie

En we zijn weer begonnen met school. Het was echt vreselijk om terug vroeg uit men bed te moeten en met overmaat van ramp was mijn harde opruimwerk voor niets geweest. En dat was nog maar het begin. Ik had jullie belooft dat ik jullie op de hoogte ging houden hoe het met me gaat, met die hoofdpijn rotzooi en zo. Nou de bijwerkingen zijn er. Een ding vond ik nog al vreemd. Die rare dokter van mij had mij preventieve pillen meegegeven tegen de hoofdpijn. Maar mijn mama is niet alleen schoonheidspecialiste maar ook verpleegster dus kende het product wel. Het staat dus voornamelijk bekend als pillen voor hart problemen. Dat is toch raar? Ze vertelde mij al dat ik last kon hebben van bijwerkingen maar ik had er niet echt op gerekend.

Ik had ze al een paar dagen gepakt en had nog nergens geen last van. Toen ik ’s avonds heel slap en duizelig werd. Mama zei dat men bloeddruk aan het zakken was dus moest ik zoute chips eten om hem terug te doen stijgen. Ik  heb nog nooit in men leven verplicht chips moeten eten. Hebben we dat ook eens gehad. Ik hou jullie zeker verder op de hoogte.

Oh en willen jullie alsjeblieft reageren op men do or don’t: sperry sneakers want ik weet nog steeds niet wat ik er mee moet doen. Je kan hem hier vinden.

Liefs duizellige Birgitt

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s